A place to keep my work.
only on this site
Published on October 11, 2011 By Uvah In Forum Issues

Started today. I'm getting this error code saying the site is unavailable when I log in and sometimes when I'm already logged in. Click to change the page and there it is. Twice I had to go to the forums first then log in. 


Comments
on Oct 11, 2011

I got the site is unavailable at first also. I shut off the browsers, went back and it's been OK since. 

on Oct 11, 2011

Might have been a hiccup somewhere.  Don't see any issues now.

 

on Oct 11, 2011

Started today. I'm getting this error code saying the site is unavailable when I log in and sometimes when I'm already logged in.

Ah...I see the Uvah-exclusion-device is functioning exactly as planned........

 

 

 

.....world domination is mine.....ALL mine.....

on Oct 11, 2011


Started today. I'm getting this error code saying the site is unavailable when I log in and sometimes when I'm already logged in.

Ah...I see the Uvah-exclusion-device is functioning exactly as planned........

 

 
.....world domination is mine.....ALL mine.....

 

on Oct 11, 2011

I was getting them last night and I am still seeing them every now and then now. It just happened a few minutes ago.

on Oct 11, 2011

Ditto as Xiandi. 

on Oct 11, 2011

I had them last night and first thing this morning, now seem to be okay, using IE 9.

on Oct 11, 2011

I had them a couple of hours ago, but obviously not at the moment.

Best regards,
Steven.

on Oct 11, 2011

Jafo... the random testing is working just as planned. Implement Stage II.... in 3, 2, 1

Bwah hah hah!

on Oct 11, 2011

Har, har, har!

Best regards,
Steven.

on Oct 11, 2011

Looks like the Doc's TV just found the CMBR. No worries Doc. It should clear up in about 7 trillion years. If it don't have Jafo investigate the plug. Maybe he forgot to plug it in correctly.

Dum dee dum dee dum dee dum......uvah walks away smiling.

Meta
Views
» 2890
Comments
» 11
Category
Sponsored Links