A place to keep my work.
if not this than that...
Published on October 31, 2018 By Uvah In Personal Computing

   It all started with Chrome acting up more than usual. It took its time opening and going to other sites and sometimes it would hang. I've gotten used to it by now. Then it gets updated and things go south in a hurry. After a bit with Chrome open it suddenly decided not to work. Wouldn't scroll, couldn't use the scroll bar, click on sites in the bookmark bar and nothing happens. The only things working are the min/max close buttons, that's it.

   I close the browser thinking that might do it, nope. No change so I look for another browser and thought I might give FireFox a shot. Here is when the stupid shit happened. I go to Mozilla website and download the installer. I close Chrome and open my download folder then click on the FF installer. It goes fine until about eighty percent then I get an error message saying "We're sorry, it seems we can't install FireFox." Ok fine so I click on retry and it opens my browser to Mozilla's website and downloads Firefox setup 63.0.exe, not FireFox installer.nothing.Lol

   So I click on the setup not realizing the damn thing did install and this installed right next to it instead of over it. So now I got two of them installed. But I didn't know that yet. I open FF and it takes its time to open and when it does it naturally goes to its home page blah blah blah. Now I'm watching a second tab trying to open but it looks like too many are doing the same thing in the same tab, the text kept changing one site on top of another. WTF...I close it not even trying to configure it. I open ASC uninstaller and that's how I found out there were two of them there. I uninstalled FF and Chrome, done.

   After all that I'm thinking I'm done and I'll go look for Edge and use that until something better comes along. I hit the start button and click in the search pane and...nothing. I change up the WB, search function not functioning. So I go after it another way by opening this PC and clicking on Win10. Imagine my surprise when the properties dialogue opens. WTF 2...every folder I clicked on did the exact same thing, click on it and the properties dialogue opens. I can open them from the workshelf and the drawers but nowhere else. By this time I don't know WTF is going on so I open control panel, go to system restore and restore it to a previous time. Took the better part of an hour to do it. Whatever. So now its back to where it used to be three days ago. All the settings should be right and everything working as it should, right? Nope......Chrome refused to open at all despite trying three times so its gone! Using Edge until something better comes along.

So......how was your Halloween so far.  

 

 

 

 


Comments (Page 2)
on Nov 02, 2018

I just installed my new chip. Chrome went from 15 to 20 seconds to load to 2 seconds.  

on Nov 02, 2018

ALMonty

I just installed my new chip. Chrome went from 15 to 20 seconds to load to 2 seconds.  

My Chrome loads in 2 seconds , only use Chrome

on Nov 02, 2018

That's because you gots faster machines. I got only two cores......you got like...a hundred.   

on Nov 02, 2018


That's because you gots faster machines. I got only two cores......you got like...a hundred.   

No ... Only 12   

 

on Nov 02, 2018

ALMonty

I just installed my new chip. Chrome went from 15 to 20 seconds to load to 2 seconds.  

I'd call that "Clearly visible results"   

on Nov 02, 2018

I still have 4 cores, but I have 20gb ram. 

on Nov 02, 2018

Ok, now I are officially jealous......not.